VOLVER ATRÁS

DIAL

Ver ficha

Proyecto europeo de regeneración urbana integral que desarrolla acciones para mejorar la eficiencia energética, aumentar la movilidad  sostenible e invertir en la integración de las TIC.

Bajo el nombre local de “El Marítim Innova”, pretende diseñar e implementar 52 acciones  innovadoras en los sectores de la energía, la movilidad y las TICs con el fin de mejorar la  vida del vecindario de Poblats Marítims.

COORDINADOR:

Ayuntamiento de València

PRESUPUESTO

Total: 17,418,339.00 €   |   Las Naves: 886,375.00 €

PERIODO DE EJECUCIÓN

2017-2023

PROGRAMA

CONVOCATORIA

H2020-SCC-2017

PARTICIPANTES

Ayuntamiento de València, Empresa Municipal de Transporte (EMT), Fundación Municipal València Clima i Energia, centro de Innovación municipal Las Naves, WITRAC, Universitat Politècnica de València (UPV), ETRA Investigación y desarrollo, Instituto Tecnológico de la Energía  (ITE), Senior Europa, S.L. (KVELOCE), Fundación CARTIF de Valladolid y Fundación Tecnalia Research & Innovation de San Sebastián.

DIAL

  • És un projecte que pretén lluitar contra la soledat no desitjada de les persones majors de la ciutat de València i fomentar la seua vida independent.​

​Dirigit a persones majors de València que viuen soles.​

​OBJECTIUS​

  • Combatre la soledat no desitjada de les persones majors.​
  • Promoure la vida independent de les persones majors, ajudant-los al fet que puguen continuar vivint en les seues llars estant comunicades mitjançant una tecnologia inspirada en la ràdio (un mitjà amb el qual elles estan tan familiaritzades)​.
  • Reduir la bretxa digital que existeix en les persones majors.​

​SOCIS

Las Naves, Institut SABIEN-ITACA (Universitat Politècnica de València), Institut Polibienestar (Universitat de València) i Iniciativa Social Integral.

ACCIONS

  • Tallers de codisseny participatiu amb les persones majors per a identificar les seues necessitats, habilitats; i caracteritzar les seues rutines i activitats diàries.
  • Desenvolupar una solució innovadora i amigable, basada en Tecnologies Asistivas de Veu Multiplataforma, a partir de les necessitats identificades per a la detecció i abordatge de la soledat no desitjada en persones majors.