VOLVER ATRÁS

Del Pati al Barri

Ver ficha

Proyecto europeo de regeneración urbana integral que desarrolla acciones para mejorar la eficiencia energética, aumentar la movilidad  sostenible e invertir en la integración de las TIC.

Bajo el nombre local de “El Marítim Innova”, pretende diseñar e implementar 52 acciones  innovadoras en los sectores de la energía, la movilidad y las TICs con el fin de mejorar la  vida del vecindario de Poblats Marítims.

COORDINADOR:

Ayuntamiento de València

PRESUPUESTO

Total: 17,418,339.00 €   |   Las Naves: 886,375.00 €

PERIODO DE EJECUCIÓN

2017-2023

PROGRAMA

CONVOCATORIA

H2020-SCC-2017

PARTICIPANTES

Ayuntamiento de València, Empresa Municipal de Transporte (EMT), Fundación Municipal València Clima i Energia, centro de Innovación municipal Las Naves, WITRAC, Universitat Politècnica de València (UPV), ETRA Investigación y desarrollo, Instituto Tecnológico de la Energía  (ITE), Senior Europa, S.L. (KVELOCE), Fundación CARTIF de Valladolid y Fundación Tecnalia Research & Innovation de San Sebastián.

Del Pati al Barri

  • La Zona Santiago és un pati escolar obert en el barri del Cabanyal, un espai de trobada del veïnat i els col·lectius del barri on compartir i generar comunitat. Un espai divers, on cada persona o col·lectiu pot aportar i participar des de la seua diversitat, trobant el seu propi lloc i generant una comunitat basada en relacions igualitàries.
  • És un procés impulsat pel Centre d’Innovació Les Naves i el Col·legi Santiago Apòstol, amb la facilitació de la cooperativa Fent Estudi i l’associació Nautae Salut Mental.  

Va dirigit al veïnat del Cabanyal i associacions del territori.

OBJECTIUS

Obrir al veïnat i les entitats del barri l’espai d’esbarjo de el col·legi Santiago Apòstol Cabanyal fora de l’horari escolar, amb el objectiu de promoure models de gestió comunitària d’espais públics que persegueixen:

  • Comunitats holocràtiques, inclusives i diverses​
  • Espais de salut, on dur a terme activitats que contribuïsquen al benestar col·lectiu, físic i emocional​
  • Espais segurs on garantir l’equitat​
  • Espais on puguen prendre protagonisme i tindre lideratge, persones o col·lectius que no solen estar en aqueix lloc​
  • Espais amb activitats i usos diversos​
  • Constituir-se com a llocs de trobada dels barris