Programa Solucions Urbanes

1 de agost de 2016
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

El Programa cerca solucions tecnològiques espanyoles que milloren l’eficiència i la qualitat dels serveis urbans. El termini estarà obert fins al 9 de setembre.

Ferrovial Serveis -a través del Centre de Competència de Ciutats– i ICEX han engegat el “Programa Solucions Urbanes” per a promoure el talent innovador espanyol i recolzar la seua internacionalització. Aquest Programa pretén impulsar el posicionament de la marca Espanya com a referent en tecnologia i innovació urbana i servir de referència per a les ciutats que vulguen millorar l’eficàcia i qualitat dels seus serveis urbans a través de la tecnologia.

Amb aquesta convocatòria dirigida a empreses innovadores i startups, Ferrovial Serveis cerca una solució tecnològica espanyola d’última generació que millore l’eficiència i la qualitat dels serveis urbans mediambientals com la recollida de residus, la neteja viària i la gestió de zones verdes, per a contribuir a cura del medi ambient i a la millora de la qualitat de vida del ciutadà.

Les solucions hauran d’estar basades en l’aplicació d’almenys una de sis tecnologies d’última generació: nanotecnologia, propulsió elèctrica, robòtica, Internet de les coses, visió artificial o wearables.

Més informació ací

COMPARTEIX:
TW - FB