Avaluació de Polítiques Públiques

Workshop: Desenvolupament d’Indicadors per a Avaluar l’Impacte de la IA a València

CATEGORIA:
Avaluació de Polítiques Públiques
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
17/06/2024 09:00 - 12:00

La Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Promoció Estratègica, el Desenvolupament i la Innovació Urbana, a través del seu Laboratori Avalua·lab i en el marc del projecte europeu Citcom.ai, organitza el Workshop: “Desenvolupament d’Indicadors per a Avaluar l’Impacte de la IA a València” per a avaluar els possibles impactes socials de la Intel·ligència Artificial (IA) en mobilitat, residus i turisme.

Citcom.ai és un projecte europeu ambiciós cofinançat per la Unió Europea, amb l’objectiu de transformar les ciutats i comunitats a través de solucions innovadores basades en Intel·ligència Artificial.

Amb un enfocament en la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, Citcom.ai està liderant el camí cap a un futur urbà més intel·ligent i sostenible i València, a través de la seua estratègia València Innovation Capital, lidera el node sud i centra el seu esforç en el desenvolupament, prova i validació de solucions que aborden problemes relacionats amb la gestió de la contaminació mediambiental i acústica, la gestió del turisme, la neutralitat climàtica i l’eficient gestió d’aigua i de residus.

El workshop comptarà amb la participació de persones expertes en mobilitat, residus i turisme, tant del sector públic com del privat i associacions civils. Aquests agents contribuiran al desenvolupament d’eines que mesuraran l’impacte de la IA a València. Avaluar aquests impactes és crucial per a prendre decisions informades abans d’implementar aquestes aplicacions.

En aquesta sessió de treball especial, el principal objectiu és codissenyar indicadors que permeten avaluar de manera efectiva l’impacte de la IA a València en els aspectes econòmics, ambientals i socials.

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
17/06/2024 09:00 - 12:00