Esdeveniments
Trobades Moda+Sostenible: Conversem amb María Cano (Canussa) i Marisol Estellés (Hupit)
CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
29/06/2022 19:30 - 21:30
  • María Cano és la fundadora de Canussa, una marca de moda 100% vegana, que compta amb segell PETA VEGAN Approved i feta al 100% a Espanya.
  • Marisol Estellés és la fundadora de Hupit, una firma de moda que aposta per la sostenibilitat, la moda conscient i respectuosa amb el planeta, i del ‘made in Spain’.
  • Aquesta sèrie de xarrades s’emmarca dins de les activitats organitzades pel grup Moda+Sostenible, posat en marxa per Las Naves.

El grup de treball Moda+Sostenible  ha sigut posat en marxa per Las Naves com a punt de trobada, reflexió, coordinació i treball centrat en la moda sostenible. Entre les seues activitats està la sèrie “Trobades” amb la qual pretén oferir xarrades amb professionals de l’àrea de la moda i la sostenibilitat,  obertes a totes les persones interessades.

La segona de les trobades es celebrarà el 29 de juny a les 19:30h i rebrà a María Cano, fundadora de Canussa, i a la dissenyadora Marisol Estellés, fundadora de la firma Hupit. Ambdues comptaran les seues experiències i a partir d’ahí es genererà un debat entre les persones assistents.

Canussa és una marca de complements de disseny per a professionals que naix amb l’objectiu d’innovar en moda sostenible. Tots els complements es fabriquen èticament a Espanya utilitzant materials de gran qualitat respectuosos amb el medi ambient i amb els animals.
Fabricant a Espanya i seleccionant tots els seus proveïdors locals, Canussa redueix al màxim la seua petjada de carboni, neutralitzant a més la seua petjada plantant un arbre per cada producte que fabrica. Canussa vol fer un pas més cap a un futur circular, llançant un projecte de recol·lecció i regeneració de complements al final de la seua vida útil per a poder convertir-los en nous objectes de valor.

Hupit és una marca espanyola de moda que naix com una marca de moda conscient, amb la convicció que des del disseny es pot ajudar a millorar el món en el qual vivim. Més enllà de vendre productes, Hupit vol transmetre un estil de vida, més saludable i sostenible. Els seus quatre pilars són: ecològic, ètic, sostenible i saludable.

Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
29/06/2022 19:30 - 21:30