Fotografia de l'estrena de l'obra de teatre ¡Quiero!
Eventos Sono·lab

Teatre social | Estrena de “¡QUIERO!”

CATEGORIA:
Eventos Sono·lab
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
21/02/2024 19:00 - 21:00

L’IES Jordi de Sant Jordi i l’Associació Valenciana de Paràlisi Cerebral (AVAPACE) col·laboren des de 2020 en un projecte de teatre social en el qual persones de l’associació i alumnat del cicle d’Integració Social, elaboren una proposta escènica a través de la metodologia del Teatre de l’Oprimit, d’Augusto Boal. Les participants d’aquest projecte construeixen una obra com a resultat d’un procés d’investigació i reflexió sobre les pròpies trajectòries vitals d’opressió, que converteixen en una força activa de  denúncia i transformació social.

Sobre l’obra d’enguany, “¡QUIERO!”:

“¡QUIERO!” és una proposta discursiva que recorre un ventall d’opressions patides per les dones en el camí a l’adultesa. A través d’una estructura coral, les protagonistes encarnen una mateixa dona en diferents etapes vitals però que, al mateix temps volen representar a totes les dones o, almenys, totes les dones de les seues vides, en lluita pel seu propi alliberament.

El laboratori sonor de Las Naves, Sono·lab, col·labora en la realització de la banda sonora de l’obra. Aquesta banda sonora es nodreix d’obres de “Super·Sonic, col·lecció Francisco López de música experimental i audioarte”, allotjada en Las Naves per Sono·lab, segons el concepte d’àudio experimental social.

Scheduled Eventos Sono·lab Sono·lab
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
21/02/2024 19:00 - 21:00