Energia

Tast en Innovació: Territoris sostenibles mitjançant la Compra Pública d’Innovació

CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
  • El pròxim 23 d’octubre se celebra aquesta sessió en Las Naves a les 10h. amb la finalitat de reunir i donar-li veu a tots els agents de la Innovació de la Comunitat Valenciana, que mitjançant la CPI poden impulsar canvis importants en el territori.
  • Inscripcions ací 
  • Més informació ací: Fullet

Aquesta jornada té com a objectiu situar a la Comunitat Valenciana, dins del context europeu, com un territori sensible als beneficis que aporta la Compra Pública d’Innovació al ciutadà, a l’ocupació qualificada, a les empreses innovadores i a l’Administració Pública eficient; reforçant, així mateix, el paper de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), com a impulsora de la innovació tecnològica i empresarial.

València Canvia Pel Clima!

Aquesta activitat s’emmarca dins de València canvia pel clima!, una iniciativa que té com a objectiu difondre les diferents iniciatives que s’estan duent a terme a la ciutat de València amb la finalitat de fer front al canvi climàtic i les eines disponibles per a adaptar-nos a ell. Entre el 15 d’octubre i l’11 de novembre es van a produir diverses activitats, conferències i tallers en diferents punts de la ciutat, que culminaran amb un esdeveniment final en la Plaça de l’Ajuntament el dia 11 de novembre. Les entitats organitzadores i coordinadores d’aquests esdeveniments són el Servei d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, les Fundacions Municipals València Clima i Energia i Las Naves.

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA: