Invitació a l'intervenció de Susan Drone a Super·lab
Eventos Sono·lab

Super·lab 1: Susan Drone Live AV

CATEGORIA:
Eventos Sono·lab
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
15/02/2024 19:00 - 21:00

Sono·lab, el laboratori sonor de Las Naves, presenta Super·lab, el cicle d’actuacions en directe de música experimental i audioarte vinculat a “Super·Sonic, col·lecció Francisco López de música experimental i audioarte”. Cada tercer dijous del mes convidem a una persona audioartista perquè ens presente un treball en directe.

Arranquem el dijous 15 de febrer a les 19h amb la presència de Susan Drone, artista interessada en les propostes audiovisuals que li permeten explorar la relació entre imatge i so. Des dels seus inicis treballa amb el so i la llum, explorant la forma en què aquests elements immaterials poden transformar la nostra percepció de l’espai i el temps. Entén la creació com un viatge intern la finalitat del qual és materialitzar l’invisible. En les seues composicions empra gravacions de camp transformades, caixes de ritmes desconstruides, sintetitzadors humanitzats i veus sintetitzades. Sons ocults darrere de visuals immersives de llum i foscor.

Té 8 discos publicats i el seu treball sonor ha sigut mostrat, per exemple, en l’exposició internacional “Audiosfera. Experimentació sonora 1980-2020” en el Museu Nacional Reina Sofia (Madrid).

Entrada gratuïta sota inscripció.

Scheduled Eventos Sono·lab
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
15/02/2024 19:00 - 21:00