Cartell de la subhasta sol·lidaria de Cambio de Enfoque 2023
Eventos ICC

Subhasta solidària fotogràfica: Cambio de Enfoque 2023

CATEGORIA:
Eventos ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/12/2023 12:00 - 14:00
  • Cambio de Enfoque és una exposició i subhasta fotogràfica solidària que se celebra anualment a la ciutat de València amb la col·laboració de Las Naves.
  • Aquesta setena edició tindrà lloc el 16 de desembre de 2023 al centre d’innovació.

Exposició i subhasta formada per les fotografies, de temàtica lliure, donades per uns 80 fotògrafes i fotògrafs, de diverses procedències i estils.

Totes les fotografies participants (no existeix selecció prèvia per part de l’organització) estaran publicades, abans de l’esdeveniment, en el compte d’Instagram @cambio_de_enfoque.

Cada any es tria un projecte solidari amb el qual col·laborar i al qual es destina íntegrament els diners recaptats durant la subhasta.

Els organitzadors de Cambio de Enfoque són l’escola/estudie de fotografia Revelar-te (Susana Mar, Vanessa Sánchez i Olga Aznar), el realitzador i fotògraf José Andrés i el fotògraf i assessor en xarxes socials Pollobarba.

El procediment de la subhasta és el següent: durant una hora, amenitzada amb música, es podrà veure l’exposició de totes les fotografies donades, i licitar per elles en les fitxes adjuntes a aquestes. Conclòs aqueix temps cada fotografia passarà a ser propietat de la persona que més alt haja licitat, que pagarà en efectiu i s’emportarà l’obra en aqueix mateix moment. El total dels diners recaptats en la subhasta anirà a parar a l’associació donatària.

Cambio de Enfoque naix amb una clara fi social però també pretén que la subhasta es convertisca en un esdeveniment on comprar fotografies, posant en valor el treball de les i els autors, i ser un punt de trobada de totes les persones que, de l’una o l’altra manera, estimen la fotografia.

Scheduled Eventos ICC Exposicions Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/12/2023 12:00 - 14:00