Sense categoria

Societat en acció: dret a l’energia i comunitats energètiques

CATEGORIA:
Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
21/04/2021 11:00 - 12:00

 

  • Dins del marc del projecte europeu MAtchUP s’ha organitzat el webinar “Societat en acció: dret a l’energia i comunitats energètiques”  dedicat a la transició energètica i al paper de la ciutadania.
  • L’esdeveniment online de caràcter gratuït se celebra dimecres que ve 21 d’abril d’11 a 12h. Registre ací.

El projecte europeu MAtchUP ha iniciat una sèrie de seminaris amb el webinar “Societat en acció: dret a l’energia i comunitats energètiques”, que versarà sobre el paper de la ciutadania en una correcta transició energètica.

Així mateix, durant la sessió també s’abordarà la pobresa energètica, els drets energètics, les comunitats de prosumidors d’energia o la conscienciació ciutadana sobre el consum energètic, entre altres.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de representants de l’Ajuntament de València, de la fundació municipal València Clima i Energia, del centre d’Innovació Las Naves i de l’empresa KVLOCE I+D+i – Investigación Desarrollo i Innovación.

Més informació ací

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
21/04/2021 11:00 - 12:00