Esdeveniments

Presentació de ‘Violencia’, projecte de falla participativa

CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
07/03/2022 18:00 - 20:00
  • La Sala Polivalent de Las Naves acollirà la presentació de “Violencia”, un projecte de falla participativa realitzat per Sant Joan de Déu València.
  • Es donarà a conéixer l’esbós de la falla i un fanzine del projecte; i comptarem amb la intervenció de les diferents persones participants en el procés creatiu.

Sant Joan de Déu València ha desenvolupat el projecte “Violencia”, una proposta artística de falla participativa gràcies al finançament de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. Durant 2021 i els primers mesos de 2022 s’han creat diferents ninots que formaran part del monument de la Falla Arrancapins en un procés viu d’investigació i cocreación acompanyat per un equip multidisciplinari. Juntament amb l’artista fallera Reis Pe, l’equip d’intervenció social i la participació de 30 persones ateses a Sant Joan de Déu València, s’han donat forma a les violències que s’han patit estant en una situació de sinhogar.

Las Naves acollirà la presentació d’aquest projecte, en el qual destaca la importància de l’art i la innovació social.

La posada en escena i muntatge dels ninots es podrà veure als carrers de la ciutat a partir del dimecres 16 de març en el barri de la Falla de Arrancapins, situada al carrer Villanueva i Gascó, 7 (València).

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
07/03/2022 18:00 - 20:00