Cartell de la jornada formativa L'escola fa ràdio
Eventos ICC

Presentació del programa L’escola fa ràdio 2023

CATEGORIA:
Eventos ICC
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
31/01/2023 17:30 - 20:00

“L’escola fa ràdio” és un projecte educatiu que s’inclou dins d’Escolarts, la iniciativa didàctida de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació en què conflueixen objectius comunicatius i d’expressió artística.

La proposta promou l’ús de la llengua oral i escrita en l’àmbit dels mitjans de comunicació, potencia l’aprenentatge i la dinamització del valencià i proposa un treball que pot ser portat a terme en qualsevol assignatura des d’una metodologia integrada de llengua i contingut i des d’un enfocament artístic.

El projecte s’adreça als centres públics de primària i especial de la Generalitat Valenciana i el professorat que hi participe ha d’estar en actiu i destinat al centre. Les activitats que preveu el programa “L’escola fa ràdio” giren al voltant de la planificació i elaboració de guió i continguts, l’assaig, enregistrament i emissió del programa de ràdio. Els continguts poden ser de formats tan diversos com el reportatge, l’entrevista, la ficció o els informatius.

Els centres educatius participants es comprometen a planificar, preparar i enregistrar al menys un programa de ràdio o podcast que es podrà difondre a la plataforma habilitada per la Conselleria.

Scheduled Eventos ICC Eventos Sono·lab Sono·lab
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
31/01/2023 17:30 - 20:00