ICC

Novatos

CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
28/05/2023 17:30 - 29/05/2023 01:00
  • Amb motiu de les eleccions municipals i autonòmiques que se celebren diumenge que ve el diari efímer Novatos obri de nou les seues portes perquè els estudiants de Periodisme de la Comunitat Valenciana visquen l’experiència de participar en la cobertura d’unes eleccions.

Las Naves actua com a seu del projecte, en la qual es recrearà una sala de redacció on els estudiants podran elaborar i difondre continguts sobre les eleccions, participant com a corresponsals, redactors i curadors de continguts en xarxes socials. L’inici de l’activitat està previst a les 17.30 hores del diumenge 28 de maig, amb finalització a la una de la matinada. Coordinats per periodistes i professors de Periodisme, els estudiants de primer a quart curs posaran en pràctica la teoria i informaran com a corresponsals des de les seus dels partits durant la pròxima nit electoral.

Les claus de l’esdeveniment
La vesprada i nit d’unes eleccions és un dels moments més dinàmics i divertits per a viure en una redacció.

Què us proposem
Sabem que molts de vosaltres viureu aquesta vesprada de resultats, tuits i notícies a casa. Us proposem viure l’experiència junts i crear un mitjà de comunicació efímer: només estarà actiu entre les 17 hores del 28 de maig i les 17 hores del 29 de maig.

Què farem
Coordinar-nos en equips de treball i emular una redacció. Pensarem en públics i redactarem continguts que aniran a parar a diferents suports en línia (web, Twitter, etc.). Aquestes plataformes desapareixeran el 29M, encara que fins a aqueix moment podreu realitzar captures i compartir continguts del que creem.

Com
Entre tots. De manera individual, per parelles o de manera col·lectiva. Tractarem d’abastar tota la informació que el propi #Novatos28M generarà. Així ho cobrirem i ens descobrirem entre nosaltres a partir de la generació d’informació. Això sí: ho farem utilitzant dades oficials i imatges sobre les quals tinguem dret a utilitzar, oficials o que provinguen d’institucions que comparteixen públicament els seus drets de reproducció.

Quan i on
L’acció es realitzarà en Las Naves (Carrer de Joan Verdeguer, 26, València) el mateix 28M a partir de les 17.30 hores i donarem per acabada la dinàmica a la 01:00h del 29M. Així i tot, els mitjans es quedaran oberts per a la seua consulta fins a 24 hores després que hàgem iniciat l’activitat.

Com ens coordinarem
A través d’una carpeta de Drive, correu electrònic i xarxes socials

Com m’inscric
A través del correu electrònic: Novatos28M@gmail.com, indicant el teu nom complet, DNI i el curs i facultat en la qual estàs matriculat en el Grau en Periodisme.

Què he de portar a Las Naves
El teu portàtil i/o un telèfon intel·ligent (preferiblement tots dos) i el sopar. Si no tingueres disponible un dispositiu, escriu a l’organització Novatos28M@gmail.com i buscarem una solució.

Professors confirmats
Marga Cabrera. Universitat Politècnica de València -UPV
Tano Espinosa. Universitat Internacional de València – VIU
Elvira García de Torres. Universitat CEU Cardenal Herrera – UCHCEU
María Iranzo. Universitat de València – UV
Maria Teresa Mercado. Universitat de València – UV
Anunciació Ramírez. Universitat CEU Cardenal Herrera – UCHCEU
Alfonso Sanfeliú. Universitat CEU Cardenal Herrera – UCHCEU
Raquel Tarullo. Universitat de València – UV

desde hasta
Scheduled ical Google outlook ICC Noticies ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
28/05/2023 17:30 - 29/05/2023 01:00