Cartel del X Congreso de Innovación Pública 2024
Avalua·lab

XI NovaGob

CATEGORIA:
Avalua·lab
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
24/10/2024 09:00 - 25/10/2024 14:00
  • El centre d’innovació valencià acollirà l’onzena edició de NovaGob els dies 24 i 25 d’octubre.
  • L’esdeveniment reunirà persones expertes, professionals i líders del sector públic per a compartir experiències i bones pràctiques innovadores en l’administració pública.

L’onzena edició del Congrés d’Innovació Pública, una de les cites clau en l’àmbit de l’Administració pública a Espanya, comptarà amb el suport i la participació activa de Las Naves de l’Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana.

Las Naves, centre d’innovació social i urbana adscrit a la Delegació d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, i la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Hisenda, Economia i Administració Pública, se sumen així a la Fundació NovaGob en la co-organització d’este esdeveniment que reunirà a centenars de professionals de l’administració pública a la ciutat de València, en Las Naves, els pròxims dies 24 i 25 d’octubre per a debatre, conéixer i compartir noves experiències i enfocaments per a aconseguir una administració pública més oberta, digital, intel·ligent i sostenible.

El Congrés d’Innovació Pública NovaGob al llarg de les seues 10 edicions s’ha consolidat com un espai de trobada i reflexió sobre els desafiaments i oportunitats que enfronta l’administració pública en l’actualitat. Este congrés reunix persones expertes, professionals i líders del sector públic per a compartir bones pràctiques, experiències i coneixements, fomentant així la col·laboració i la co-creació de solucions innovadores per a millorar la qualitat dels servicis públics i enfortir la democràcia i la governança. En l’última edició a Madrid es van superar les 1.000 inscripcions i va haver-hi més de 150 ponents distribuïts al mig centenar de sessions durant les dos jornades de l’esdeveniment.

El congrés és el resultat d’una acció col·laborativa en el disseny del seu programa (amb les aportacions de la comunitat a través de la Xarxa Social NovaGob) i es fonamenta en la col·laboració en xarxa de persones i institucions públiques i privades que conformen la comunitat de la innovació pública, sent este el seu principal valor afegit.

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
24/10/2024 09:00 - 25/10/2024 14:00