Sense categoria

La fragilitat: un repte de Salut pública, Desafiaments i Oportunitats

CATEGORIA:
Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
14/05/2021 09:30 - 12:15

  • En el marc del projecte europeu ValueCare, el centre d’Innovació Las Naves organitza el webinar “La Fragilitat: Un repte de salut pública, desafiaments i oportunitats”
  • L’esdeveniment s’organitza en col·laboració amb KVELOCE I+D+i – Investigación, Desarrollo i Innovación i l’Institut de Polítiques de Benestar Social de la Universitat de València (POLIBIENESTAR)
  • El webinar es realitza el pròxim 14 de maig de 9.30 a 12.15h hores. Inscripció gratuïta ací 
  • Enllaç streaming ací

Las Naves organitza el webinar “La Fragilitat: Un repte de Salut pública, Desafiaments i Oportunitats”  amb la finalitat d’aprofundir en les diferents variables que concerneixen al concepte de fragilitat, aprofundint sobre els reptes de Salut Pública, els desafiaments i les oportunitats actuals i futures. 

Per a abordar el tema de la fragilitat, l’esdeveniment comptarà amb diferents experts professionals de l’àmbit sanitari de diferents entitats rellevants. 

Durant la sessió participaran representants de l’Hospital Universitari de Getafe, Hospital Clínic Universitari de València, Departament de Salut La Fe,  INCLIVA, centre de salut d’Alfauir, Hospital Clínico San Carlos de Madrid i l’Institut Polibienestar Universitat de València i el Centre de salut Serreria I. 

Per a la conferència inaugural el webinar comptarà amb la presència del Cap del Servei de Geriatria de l’Hospital Universitari de Getafe,  Leocadio Mañas Rodríguez per a parlar sobre la importància que té l’atenció integrada per al pacient fràgil.   

Els ponents podran participar en un bloc temàtic que versarà sobre la detecció i el tractament de la fragilitat en el sistema sociosanitari de València. Així mateix, les persones assistents al webinar podran conéixer més sobre la fragilitat amb la taula redona que porta com a títol “abordatge de la fragilitat des d’una perspectiva multidisciplinària”.

 

Scheduled Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
14/05/2021 09:30 - 12:15