Energia

Games&Symphonies

CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
  • InnDEA València patrocina Games&Symphonies, un espectacle que ajunta les millors bandes sonores de videojocs amb un show multimèdia únic per als assistents que tindrà lloc el pròxim 15 d’octubre de 2016 al Palau de la Música de València.

L’equip, format per més de 100 músics entre banda simfònica i cor, és el vehicle amb el que el públic viatja a través dels videojocs més increïbles de diverses generacions, creant una atmosfera especial apta per a tots els públics. Ja sigues un apassionat dels videojocs, un fan de les espectaculars bandes sonores o senzillament algú que vol gaudir d’una experiència única, Games&Symphonies està fet per a tu.

Després de quasi 2 anys de treball sobre el nou repertori, Games&Symphonies torna més fort que mai amb una fórmula renovada i grans col·laboracions per a brindar una oportunitat única d’apropar-se a la música dels millors videojocs. A més, Games&Symphonies dedicarà un important espai a homenatjar grans compositors espanyols i desenvolupadors independents.

De la mà de Made in Spain Games com a partner a l’àrea del showroom i gràcies al patrocini de la Fundació Inndea, el públic podrà gaudir del talent de grans desenvolupadors espanyols i provar els seus últims i més innovadors projectes, incloent una interessant zona de Realitat Virtual.

El projecte compta a més a més amb la col·laboració i el recolzament de Juegaterapia, fundació destinada a ajudar els infants en tractament contra el càncer, portant-los videojocs i construint jardins infantils als hospitals.

Las entradas estan disponibles  ací o visitant www.entradas.com

¿Què et trobaràs a Games&Symphonies

L’agenda està dividida en tres parts:

  1. El matí de l’esdeveniment: tindrà lloc una presentació única a porta tancada per a premsa i gent del sector en què, de forma exclusiva, podràs conèixer de primera mà l’equip, el muntatge i el contingut del show. A més, tindràs a la teua disposició tots els projectes de la zona del showroom i veure part del repertori en total primícia, hores abans del concert principal. També hem habilitat un àrea per al Meet&Greet on estarem a la teua disposició.

  2. El show: després de dinar, obrirem les portes del Palau de la Música per tal que el públic gaudisca dels projectes i s’aprope a la comunitat de desenvolupadors espanyols i conega el seu talent.

  3. Afterparty: en acabar el concert, hem reservat un pub on podràs vindre i conèixer tota la banda, parlar sobre música, videojocs i un grapat de coses més en un ambient més familiar. Estàs convidat amb la teua acreditació de premsa!

Distribució deLS espais

  • Auditori: sala Iturbi, la sala principal del Palau de la Música, en València. És el lloc on podràs gaudir del concert, amb una duració de més de 2 hores.

  • Showroom: dividit en dues zones, una de Realitat Virtual i un altra de videojocs.

  • Taula rodona: té lloc a l’auditori i acudiran alguns dels compositors de videojocs de major nivell del panorama nacional.

  • Afterparty: tindrà lloc a un pub molt proper al Palau de la Música, el Meltdown Valencia, amb temàtica de videojocs i e-sports.

  • Stand de Juegaterapia: a l’àrea del showroom hem habilitat un espai per poder realitzar donacions de consoles, videojocs i altres dispositius per als xiquets i xiquetes de les seccions d’oncologia dels hospitals de tot Espanya.

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA: