Exposicions
Exposició Premis de Disseny ADCV de la CV
CATEGORIA:
Exposicions
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
01/06/2022 - 23/09/2022
  • L’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana organitza periòdicament els Premis ADCV per a reconéixer al millor disseny de la Comunitat Valenciana.
  • Las Naves, com a entitat col·laboradora, acollirà l’exposició amb les obres guardonades  des de l’1 de juny i fins al 23 de setembre.

Els treballs de disseny guardonats en la VI edició dels Premis ADCV s’exposaran en el centre d’innovació Las Naves de l’1 de juny al 23 de setembre. L’exposició ‘Premis ADCV 2022’ / ‘ADCV Design Awards’ ha sigut inclosa en el programa oficial de la primera edició de ‘The New European Bauhaus Festival’, entre els ‘side events’ que s’organitzaran en diferents països europeus.

La mostra recull els millors treballs de disseny realitzats o difosos per estudis, professionals, estudiants o equips de disseny d’empreses de la Comunitat Valenciana entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2021, en les categories dissenye gràfic, digital, d’espai i de producte.

En aquesta sisena edició dels guardons s’han inclòs els ‘Premis Impacte Positiu’, a aquells dissenys que contribueixen, de manera especialment destacable, a la millora de la societat i l’entorn.

L’exposició es complementa amb la difusió d’alguns dels treballs representatius dels ‘Premis Honorífics ADCV 2022’: el dissenyador Paco Bascuñán Rams -a títol pòstum-, en la categoria de ‘Trajectòria Professional’, el Centre del Carme Cultura Contemporània, en la de ‘Entitats’, i l’empresa de mobiliari Actiu, en ‘Innovació’.

Els Premis ADCV 2022 compten amb el suport de Generalitat Valenciana, Diputació de València, Ajuntament de València, World Design Capital València 2022, el centre d’innovació Las Naves i Teatre Principal, i amb la col·laboració de Cerveza Túria.

A més, tenen com a col·lectius i entitats amigues a la Red Española de Asociaciones de Diseño (READ); l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD); el Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV); la Associació de Professionals de la Il.lustració Valenciana (APIV); el Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de la Comunitat Valenciana; la Associació de Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD); la Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló, La Exprimidora; València Plaza; DXI Magazine, i DissenyCV.

L’exposició podrà visitar-se de dilluns a divendres, de 8:00 a 20:30 hores.

Més informació en www.premiosadcv.com i wwww.adcv.com

desde hasta
Scheduled Exposicions Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
01/06/2022 - 23/09/2022