Fotografía de una calle de Valenia, en el que aparecen señales viales en primer término
Exposicions

Exposición “Miradas y recorridos íntimos”

CATEGORIA:
Exposicions
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
10/05/2024 19:00 - 28/06/2024 21:00
  • L’exposició “Miradas y recorridos íntimos” és un homenatge de l’alumnat de LABA València, School of Art Design and New Mitjana, a la ciutat de València: la ciutat verda, la ciutat arquitectònica, a la ciutat sensorial, a la ciutat de les arts.
  • S’inaugura en el marc de la XIII edició del Festival 10 Sentidos.

L’exposició presenta les visions dels alumnes de LABA València, School of Art Design and New Media, entorn de la ciutat de València, la ciutat verda, la ciutat arquitectònica i un tribut a les ciutats per les quals han discorregut les seues vides.

A través de punts de vista únics, la mostra destaca des de la riquesa de sensacions, històries, experiències, fins a les pors que conformen el seu dia a dia en l’urbs. La intersecció de la llum i l’ombra, les formes abstractes, els colors, la gentada, els sons i les músiques, donen vida a un viatge on la ciutat es convertix en un llenç en constant transformació.

Veuen i submergeix-te en una representació íntima i personal de València i les ciutats que ens habiten.

Directora de l’exposició: Cristina Casanova

Comissàries i disseny expositiu: Mimi Castillo, Zina Jordán, Cosette Reyes, Sofía Rondón, Juliette Roy i Emilio Ivars

L’exposició està conformada per les obres de l’alumnat:

Mimi Castillo, Vicente Cervera, Anna Giuglietti, Guillermina Goldvaitz, Zhongxuan Han, Luis Ángel Hernández, Emilio Ivars, Heriberto López, Elizabeth Mondragon, Antonio Nuñez, Gustavo Pave, Victor Pollak, Cosette Reyes, Sofía Rondón, Juliette Roy, Bruno Tripodi, Clara Zinaida y Alfiia Zulkarneeva.

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
10/05/2024 19:00 - 28/06/2024 21:00