Cartell de l'exposició EL Fruit del Disseny
Esdeveniments

Exposició “El fruit del disseny”: L’aliança entre disseny i agroalimentació

CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
13/09/2023 - 27/10/2023
  • Organitzada per l’Asociación de Disseñadores de la Comunitat Valenciana i promoguda per Las Naves.
  • L’objectiu és visibilitzar la capacitat innovadora del disseny a l’hora d’impulsar el sector tradicional agroalimentari.

L’exposició ‘El fruit del disseny’ reuneix més d’un centenar de projectes que reflecteixen l’aliança entre el disseny i el sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana, un dels tradicionals motors de l’economia de la regió. La mostra, organitzada per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i promoguda per Las Naves, s’inaugurarà el dimecres 13 de setembre i podrà visitar-se fins al 27 d’octubre.

‘El fruit del disseny’ posa el focus en tres aspectes de la unió entre disseny i agroalimentació. En primer lloc, en el disseny com a facilitador d’una innovació que no necessita grans inversions en R+D per a generar solucions, actualitzar dinàmiques i plantejar noves vies d’avanç sostenible.

En segon, com a eina al servei de les empreses agroalimentàries per a augmentar el seu avantatge competitiu i millorar la seua connexió amb el mercat. En tercer lloc, com a fórmula per a recuperar costums, sabers, usos i processos tradicionals relacionats amb l’alimentació o l’agricultura de la Comunitat Valenciana.

En el procés de selecció dels treballs exposats, s’ha prioritzat, també, que integren la sostenibilitat i valors vinculats a ODS.

En aquest sentit, la segona edició de la jornada ‘Disseny amb Impacte Positiu’ se centrarà en aprofundir en els processos creatius d’algunes de les peces recollides i la integració de la sostenibilitat en la seua concepció i processos, de la mà dels dissenyadors i dissenyadores que els han creats. Aquesta sessió tindrà lloc el dimarts 19 de setembre, dins del programa de la València Disseny Week, que organitza l’ADCV.

La imatge gràfica i el disseny expositiu de la mostra han sigut desenvolupades pel tàndem creatiu format per Uve Francés i Chavo Roldán, membres de l’ADCV.

 

 

desde hasta
Scheduled Esdeveniments Eventos ICC ICC Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
13/09/2023 - 27/10/2023