Esdeveniments
Trobades Moda+Sostenible: Conversem amb Sònia Flotats
CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
19/05/2022 19:00 - 20:30
  • Sònia Flotats és la fundadora de So Good So Cute, una de les revistes més influents en llengua espanyola sobre moda i tendències sostenibles.
  • Aquesta sèrie de xarrades s’emmarca dins de les activitats organitzades pel grup Moda+Sostenible, posat en marxa per Las Naves.

El grup de treball Moda+Sostenible  ha sigut posat en marxa per Las Naves com a punt de trobada, reflexió, coordinació i treball centrat en la moda sostenible. Entre les seues activitats està la serie “Trobades” amb la qual pretén oferir xarrades amb professionals de l’àrea de la moda i la sostenibilitat,  obertes a totes les persones interessades.

La primera d’elles serà amb Sònia Flotats, periodista especialitzada en moda, sostenibilitat i responsabilitat social; així com co-fundadora de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona. A més és creadora i editora de So Good So Cute Magazine, una de les revistes més influents en llengua espanyola sobre moda i tendències sostenibles.

Com vendre sostenibilitat sense caure en el greenwashing?

Cada vegada són més les empreses de moda que es declaren sostenibles, però existeix suficient mercat per a tanta marca? I, si existeix, com es pot arribar a ell diferenciant-nos, sense caure en el greenwashing i sense incentivar la compra compulsiva?

La directora de la revista de moda i tendències sostenibles So Good So Cute, Sònia Flotats, ens parlarà d’això des de l’experiència d’haver treballat amb més d’un centenar de marques de moda sostenible que vol fer arribar el seu missatge però que moltes vegades no saben com fer-ho.

Temes a tractar.
– Els riscos del greenwashing a l’hora de comunicar: dir coses que no són, incentivar la venda més del necessari, etc.
– Com construir una narrativa comunicativa que enamore a la clientela. Com diferenciar-se.
– Com arribar a les teues audiències.

Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
19/05/2022 19:00 - 20:30