Sense categoria
Desplazamientos sediciosos (Art, feminisme i participació)
CATEGORIA:
Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
  • Entre octubre de 2019 i gener de 2020 aquesta proposta creada per Las Naves consta d’una exposició i un pla d’activació titulat “Dames amb bicicleta”.
  • Abordarà conceptes com el feminisme, l’ecologia, les cures i la salut.

“Desplazamientos sediciosos (Art, feminisme i participació)” és una proposta creada per Las Naves que ha sigut concebuda com un projecte pilot per les característiques de la seua metodologia. Aborda conceptes com el feminisme, l’ecologia, la participació ciutadana, la sostenibilitat, les cures, la salut i la inclusió social per a oferir respostes a dues qüestiones eix: És possible assumir metodologies feministes en espais institucionals més enllà de mostrar obres que tracten el feminisme? Quin paper té el públic als centres culturals contemporanis?

Així, l’exposició “Desplazamientos sediciosos”, el final de la qual es deixa en mà del públic, estarà acompanyada per un pla d’activació titulat “Damas en bicicleta” que oferirà diferents activitats i itineraris per la ciutat, per la qual el grup es desplaçarà pedalant per a, entre altres coses, visitar els tallers de Isabel Oliver, Mery Sales, Natalia Coleto i Art al Quadrat.

Mentre que l’exposició abordarà la idea del moviment, físic i metafòric, en relació amb el pensament feminista; “Damas en bicicleta” serà una posada en pràctica de com convertir el pensament en acció, la teoria en metodologia i com transformar el públic que observa en un agent actiu emancipat.

L’exposició “Desplazamientos sediciosos” comptarà amb les artistes María Carbonell, Mar Guerrero, Carolina Saquel, Virginia Bersabé, Alejandra de la Torre, Ainhoa Salas i Andrea Hauer. 

Projecte i exposició comissariats per Alba Braza (Culturama).

 

Més informació: gestio@culturama.es

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA: