Esdeveniments

Demo Day Agro·lab

CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
13/12/2021 11:00 - 11:00
  • El programa Agro·lab especialitzat en agroalimentació sostenible, de l’acceleradora pública de triple impacte  Col·lab, realitzarà un Demo Day amb la presentació dels seus projectes.
  • La convocatòria es va llançar al juny d’enguany i el programa s’ha realitzat des de setembre a desembre d’enguany.
  • Inscriu-te tant per a assistir presencialment com per a seguir-lo online.

Al llarg de l’esdeveniment coneixerem els projectes agroalimentaris sostenibles que han sigut seleccionats: Cacaus Climent, Bokaras, Manzanas Espéridas, L’Ombria Gourmet i Fermenteria de l’Horta. Tots ells posen en valor productes locals produïts de manera agroecològica, tenint en compte facilitar l’accés d’aliments sostenibles i saludables a tota la població (que garanteix el dret a l’alimentació) mentre obtenen preus justos pel seu treball.

En tractar-se d’elaboració de productes locals, s’incideix directament en la reducció de gasos d’efecte d’hivernacle, i en ser agroecològics, no s’utilitzen substàncies químiques que contaminen el sòl o danyen la salut de les persones. Amb tot això es contribueix directament a la primera Missió aprovada per la ciutat:”València Ciutat Neutra”. Durant el Demo Day es presentaran els projectes i la seua evolució gràcies a l’Agro·lab, s’atorgaran premis i es realitzarà una degustació dels productes per als assistents a l’esdeveniment.

Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
13/12/2021 11:00 - 11:00