Valencia Game City

Convocatòria per a estudis de gaming / Valencia Game City – OWN Valencia

CATEGORIA:
Valencia Game City
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
28/05/2024 - 11/06/2024
  • Valencia Game City convida a desenvolupadores de videojocs a participar en un estand agrupat en OWN Valencia, el major festival de videojocs i entreteniment digital d’Espanya
  • Per a participar, les desenvolupadores interessades han d’enviar la seua proposta abans del dimarts 11 de juny

OWN Valencia, un dels esdeveniments més grans d’Europa, s’unix a Valencia Game City per a impulsar la innovació i l’emprenedoria en el sector gamer a València. Enguany, el festival comptarà amb un espai dedicat exclusivament a desenvolupadores de videojocs, oferint una plataforma per a donar visibilitat als seus projectes i atraure l’atenció d’empreses i inversors.

Per a participar, les desenvolupadores interessades han d’enviar la seua proposta al correu info@openworldnow.com abans del dimarts 11 de juny. Un jurat del festival seleccionarà a les desenvolupadores que tindran l’oportunitat de mostrar els seus jocs en este espai exclusiu.

OWN Valencia se celebrarà en Fira València del 4 al 7 de juliol, convertint-se en el nexe perfecte entre empreses tecnològiques, gamers, joves i inversors. El festival aposta per la innovació, la tecnologia i el futur, i Valencia Game City s’enorgullix de col·laborar amb este esdeveniment per a promoure activament iniciatives emergents i nous creadors.

Més informació sobre l’esdeveniment en: ownvalencia.com

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
28/05/2024 - 11/06/2024