Esdeveniments
Conferència ‘Inteligencias múltiples, datos e innovación transformadora’ 
CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
24/09/2021 18:00 - 20:00
  • L’objectiu de les conferències és generar un espai de discussió i reflexió sobre la Innovació per a la transformació social i ambiental.
  • Totes les conferències podran ser seguides a través del canal de Youtube de Las Naves.
  • 24 de setembre: ‘Inteligencias múltiples, datos e innovación transformadora’ amb Mara Balestrini, investigadora i consultora en Innovación Digital.
  • Posteriorment participaran al debat: Javier Creus (Ideas for Change) i Liliana Arroyo (Instituto de Innovación Social. ESADE).

Las Naves i Ingenio-CSIC-UPV han iniciat un cicle de conferències sobre innovació per a la transformació social i ambiental amb l’objectiu de generar un espai de discussió i reflexió sobre la innovació per a la transformació social i ambiental en diferents àmbits: ciència, universitats, transicions justes, innovació digital, innovació en l’energia, salut… Aquest cicle està englobat dins de les activitats del Diploma d’Especialització en ‘Innovació per a la Transformació Social i Ambiental’ impartit des de la UPV i coordinat per Ingenio (https://posgradoinntra.webs.upv.es). Totes les conferències podran ser seguides a través del canal de Youtube de Las Naves.

Scheduled Esdeveniments Estratègies de ciutat
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
24/09/2021 18:00 - 20:00