Esdeveniments
Atenea 2021
CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
25/11/2021 - 26/11/2021
  • La quarta edició del congrés internacional Atenea torna enguany amb un contingut doble que en el seu conjunt reflexiona entorn del concepte de valoració i possessió del contingut artístic i també al voltant la sostenibilitat en el desenvolupament tecnològic en la producció de moda.
  • L’esdeveniment serà retransmés en directe en streaming en el canal de YouTube de Las Naves i Plataforma Atenea.

La quarta edició del congrés internacional Atenea torna enguany amb un contingut doble que en el seu conjunt reflexiona entorn del concepte de valoració i possessió del contingut artístic i també al voltant la sostenibilitat en el desenvolupament tecnològic en la producció de moda. Els eixos temàtics principals són d’una banda els NFTs (Non-fungible token) o crypto art, el qual es considera el futur de la història de l’art per molts crítics. D’altra banda es presentaran negocis emergents de moda circular i projectes d’I+D+i entorn de la producció tèxtil i materials sostenibles.

Una de les taules estarà dedicada a la moda sostenible, una línia de treball promoguda des de Las Naves durant 2021 i que s’ha vist consolidada amb la creació d’un grup de trobada, reflexió, coordinació i treball centrat en la moda sostenible, àrea de creació que té un gran impacte en el medi ambient: Moda+Sostenible. Es troba alineat amb l’estratègia d’innovació Missions València 2030 que persegueix, entre altres coses, una ciutat més sostenible.

Tot això, emmarcat dins dels objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de la qual València forma part, concretament en el context contemporani del canvi climàtic i de les cryptomonedes. Els nous paradigmes que la societat post-covid ens ha portat a nivell mundial ens plantegen possibilitats que hibriden arts clàssiques amb desenvolupaments tecnològics tan avançats com la tecnologia blockchain que encara a molts ens costa comprendre.

Els objectius als quals s’adhereix el congrés dins de València Missions 2030 són:

Indústria, Innovació i Infraestructura.
Producció i consum responsable.
Reducció de les desigualtats.
Treball decent i creixement econòmic.

Aquesta quarta edició tindrà un format híbrid que combinarà activitats virtuals i activitats presencials en el centre d’Innovació Las Naves amb alguns dels seus ponents connectats. telemàticament. L’esdeveniment serà retransmés en directe en streaming en el canal de YouTube de Las Naves i Plataforma Atenea.

Consulta el programa ací.

desde hasta
Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
25/11/2021 - 26/11/2021