Esdeveniments

“València Joint Event”

CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
29/03/2023 09:30 - 30/03/2023 16:00
  • El projecte europeu MAtchUP al costat de “Scalable Cities” organitzen la jornada “València Joint Event” els pròxims dies 29 i 30 de març i que se celebraran en Las Naves i en Tabacalera respectivament.
  • “Scalable Cities” és una xarxa europea que representa a 120 ciutats que participen en projectes de smartcity finançats per Horitzó 2020 la finalitat del qual és identificar i promoure solucions energètiques i models de negoci que puguen ampliar-se i replicar-se en tota Europa.

Gràcies a aquesta coalició amb el projecte europeu MAtchUP, que coordina l’Ajuntament de València i en el qual participa Las Naves, la ciutat de València es convertirà durant dos dies en referent europeu en matèria d’energia i sostenibilitat entre la resta de smartcities europees.

Per a això, s’ha organitzat conjuntament un primer dia durant el qual les persones participants podran conéixer algunes bones pràctiques en matèria d’energia de smartcities referents així com el seu procés de la seua escalabilitat.

El segon dia té un caràcter més pràctic amb la visita a Tabacalera i diferents pilots d’energia i mobilitat en Poblats Marítims. Així mateix, durant aquesta segona jornada s’abordaran temes varis com el finançament o els diferents models de negoci, entre altres.

Aquesta trobada internacional es presenta com una oportunitat per a mostrar els avanços de València per a ser una ciutat més sostenible en el marc de Missions València 2030 contribuint també a la Missió Climàtica, així com el potencial d’aquestes aliances cara a #EUGreenCapital2024.

Web de l’esdeveniment: https://smartcity.valencia.es/scalable-city-joint-event/#venue

 

desde hasta
Scheduled ical Google outlook Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
29/03/2023 09:30 - 30/03/2023 16:00