Primer hackaton per a aconseguir un campus de la Universitat Politècnica de València sense gasos d’efecte d’hivernacle

8 de setembre de 2020
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El concurs d’idees, organitzat per la Càtedra de Transició Energètica Urbana UPV-LAS NAVES, té com a finalitat aconseguir un campus amb petjada de carboni nul·la.
  • L’esdeveniment tindrà lloc de manera online entre l’1 i el 23 d’octubre i el termini d’inscripció finalitza el 23 de setembre: bit.ly/descarbonizarlaupv
  • Sessió informativa el dijous 10 de setembre a les 17.00 hores. Informació: bit.ly/descarbonizarlaupv

Ajudar a reduir el canvi climàtic començant pels entorns més pròxims i freqüentats en el dia a dia és la motivació que ha portat a un grup d’actors de la Universitat Politècnica de València (UPV) a promoure el hackathon “Descarbonitzar el Campus de Vera” a través de la Càtedra de Transició Energètica Urbana UPV-LAS NAVES.

Totes les persones que estiguen estudiant en la UPV poden participar de manera online i contribuir mitjançant la seua creativitat i el seu coneixement a fomentar un campus universitari més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Durant la sessió, els equips universitaris estaran assessorats per diverses persones amb el paper de facilitadores que els ajudaràn a solucionar les 6 sessions de treball per a arribar a la final.

Entre altres temes, els equips treballaran sobre la percepció del problema, ideació de solucions i acció, prototitap i validació.

Els dos equips amb les idees més prometedores accediran a 4 mesos de programa de mentorització en el Col·lab de Las Naves, el centre d’innovació social i urbana de l’Ajuntament de València.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins la Càtedra de Transició Energètica Urbana UPV-Las Naves, les activitats de les quals van dirigides a promoure una transició energètica transformadora basada a reduir el consum, generar localment, descarbonitzar i democratitzar l’energia.

COMPARTEIX:
TW - FB