Presentació del Projecte 5G Robot Race

11 de juny de 2024
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Membres de la Cátedra de Innovación en Esports y Active Gaming han organitzat una visita a l’Instituto de Telecomunicaciones y Aplicaciones Multimedia (ITEAM) de la Universitat Politècnica de València (UPV).
  • La Càtedra està impulsada per la Fundación de la Comunitat Valenciana para la Promoción Estratégica, el Desarrollo y la Innovación Urbana, situada en Las Naves, i la Universitat Politècnica de València, en el marc de la iniciativa Valencia Game City.

Durant esta visita, s’ha presentat l’innovador projecte 5G Robot Race, que consistix en carreres virtuals de robots en temps real a través d’una xarxa privada 5G.

El projecte permet als i les participants conduir un robot físic des d’un simulador virtual, sense importar la ubicació física del robot. Esta tecnologia obri noves possibilitats en l’àmbit de les competicions de robòtica i els esports, oferint una experiència única i avançada.

Durant la visita, els membres de la càtedra van tindre l’oportunitat d’observar de prop el robot en desenvolupament. Esta primera presa de contacte ha sigut una experiència enriquidora i ha establit les bases per a futures col·laboracions i seguiment del desenvolupament del projecte des de la Cátedra de Innovación en Esports y Active Gaming.

COMPARTEIX:
TW - FB