Presentació ‘Organizaciones de Futuro’

15 de setembre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El futur de les organitzacions humanes, innovadores i sostenibles ja és ací, descobreix-lo. Xarrada de presentació de la plataforma Organizaciones de Futuro.
  • L’esdeveniment podrà seguir-se per streaming a través del canal de youtube de Las Naves.

Organizaciones de Futuro és un projecte de Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, l’objectiu del qual és contribuir a promoure i crear consciència entorn d’una altra mentalitat i formes d’organització i lideratge poc conegudes, clau per a innovar i actuar de forma més conscient en les organitzacions.

UBICACIÓ

El llançament serà online el dia 25 de setembre de 2020, a través del canal de YouTube de Las Naves.

HORARI
17:00h – Obertura de la jornada: Presentació dels objectius de Las Naves en matèria d’innovació organitzacional. Mónica Expositor.

Marta Chillarón. CEO de Las Naves i equip OdF.

17:30h – Presentació dels convidats i diàleg ajuste al que apunta cap a les organitzacions de futur amb casos actuals pioners a Espanya

Albert Riera de la Fageda – un projecte social i mediambiental fonamentat sobre una realitat empresarial potent, innovant en el rol de les empreses.

Pablo Aretxabala de KdK Emocionando – estil de gestió i organització NER amb el qual acompanyen a PIMES cap a l’autogestió.

Félix Lozano Aguilar – professor titular d’Ètica Empresarial i Responsabilitat Social a la Universitat Politècnica de València. Membre de la comissió executiva de la Fundació Ètica dels Negocis i de les Organitzacions (ÉTNOR)

Moderació: Mónica Expositor (responsable del projecte OdF, NEOMERAKI)

18:30h – Ronda de preguntes i reflexió amb assistents (online)

COMPARTEIX:
TW - FB