Presentació i col·loqui del libre ‘Thierra’

9 de maig de 2019
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La presentació serà el dimecres 15 de maig a les 18.00 hores.
  • És el primer volum de la sèrie Monografies Divulgatives sobre el Canvi Climàtic, editat per la Delegació d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València.

El centre d’innovació Las Naves acull aquest pròxim dimecres 15 de maig la presentació del llibre ‘Thierra’ de Ricardo Almenar, el primer volum de la sèrie Monografies Divulgatives sobre el Canvi Climàtic, editat per la Delegació d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València. Una col·lecció que naix amb vocació de documentar amb rigor i des del coneixement objectiu i independent un procés en curs de notòria complexitat i molt diversa expressió com és el canvi climàtic.

Amb el llibre ‘Thierra’ es persegueix proporcionar a la societat valenciana informació veraç que estimule i recolze la seua imprescindible participació per a fer front al canvi climàtic.

El primer número d’aquesta col·lecció està constituït pel llibre del biòleg i expert en sostenibilitat ambiental Ricardo Almenar, autor especialment conegut pels seus treballs en matèria d’investigació i divulgació mediambiental.

COMPARTEIX:
TW - FB