Presentació del nou Auxdron Lifeguard

15 de juny de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El dijous 21 de Juny a les 19.30 hores se celebra en Las Naves la presentació oficial del dron “Auxdron Lifeguard” desenvolupat per l’empresa General Drones i dissenyat per a salvar vides en el mar amb major eficàcia.
  • El llançament del nou dron comptarà amb la presència de la Teniente de l’àrea Innovació Tecnològica de la Guàrdia Civil, Dª Rosalía Machín.
  • A partir de les 19.00 es podrà visitar una exposició sobre l’origen i l’evolució dels drons en l’avantsala de la Biblioteca.

General Drones, un dels projectes que forma part de l’espai col·laboratiu de las Naves, Col·lab, presenta dijous que ve les noves característiques implementades en l’Auxdron Lifeguard, innovacions tecnològiques capdavanteres que ho posicionen a l’avantguarda en el sector de salvament nacional i internacional.

Per a aquesta ocasió especial es comptarà amb la presència de la Teniente Dª Rosalía Machín, representant de l’Àrea d’Innovació Tecnològica de la Guàrdia Civil, qui compartirà la seua experiència en l’ús dels drons en els serveis de vigilància, seguretat i rescat.

Es prega confirmació d’assistència amb: email a: info@generaldrones.es

COMPARTEIX:
TW - FB