Presentació de projectes València Indie Awards

22 de desembre de 2020
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Els València Indie Awards són premis que formen part del València Indie Summit, un esdeveniment que reuneix desenvolupadors i desenvolupadores independents espanyols i internacionals.
  • Els projectes poden presentar-se fins a l’1 de febrer de 2021.

Els València Indie Awards són premis que formen part del València Indie Summit, un esdeveniment que reuneix desenvolupadors i desenvolupadores independents espanyols i internacionals. Està promogut pel centre d’innovació Las Naves i organitzat amb la col·laboració de l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV), València Interactive i l’IVACE.

Les desenvolupadores i desenvolupadors poden presentar els seus projectes fins a l’1 de febrer de 2021 com a data límit, i amb els següents requisits:

– El videojoc pot estar en qualsevol estat de desenvolupament (alfa, beta, demo, versió final) però ha de tindre almenys una compilació executable per a una computadora, consola o un enllaç a AppStore o Google Play (preferiblement versions de computadora per a PC / Windows) .

– El títol ha d’haver sigut publicat en 2020 o encara estar en desenvolupament.

– No hi ha límit de pressupost de desenvolupament / empresa, o nombre de membres.

– Les persones participants han d’enviar a través d’un enllaç un paquet de captures del títol i un altre enllaç amb les compilacions, en dos arxius .zip separats, també es recomana adjuntar un enllaç a un vídeo.

Hi ha diferents categories: Millor joc independent per a PC, Millor joc independent per a consola, Millor joc independent per a dispositius mòbils, Millor joc independent, Premi especial del públic, Millor art, Millor música i so, Millor narrativa, Millor disseny, Millor joc en desenvolupament i Millor joc realitzat. a València.

Els videojocs triats seran presentats durant el València Indie Summit en Las Naves en una exposició permanent del 4 al 6 de març. El lliurament de premis es durà a terme el dia 6.

Consulta les bases i condicions del concurs ací: http://valenciaindiesummit.com/awards.html

COMPARTEIX:
TW - FB