Presentació de l’estudi ‘El fenómeno Airbnb en Valencia’

16 de novembre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Diagnosi de les principals característiques de la plataforma de lloguer turístic a la capital valenciana en l’escenari preCovid.
  • La presentació i el debat posterior es podrà seguir virtualment a través del següent enllaç: https://go.uv.es/5fJ0SDD.

La Càtedra d’Economia Col·laborativa i Transformació Digital, amb el suport de la fundació Las Naves i la Universitat de València presenta el pròxim dia 18 de novembre a les 10h el seu informe ‘El fenómeno Airbnb en Valencia’. L’estudi, elaborat per l’investigador Javier Gil, fa una diagnosi de les principals característiques de la plataforma de lloguer turístic a la capital valenciana en l’escenari preCovid, amb especial atenció a la tipologia d’immobles que s’hi lloguen, el grau de professionalització de l’activitat i la seua concentració espacial, així com el seu possible impacte sobre el mercat d’habitatge local.

En l’acte participaran, a més, Andrea Kruithof i José Miguel Sánchez, per comentar el document de treball ‘Lloguer turístic i crisi sanitària a València,’, on s’analitza la relació entre el mercat de lloguer turístic i el residencial durant la pandèmia, a través de l’exemple del portal Idealista.

Per últim, tancarà la jornada el catedràtic de Geografia Humana Joan Romero, per comentar les dificultats de regular els nous usos de l’habitatge.

COMPARTEIX:
TW - FB