Presentació de l’aplicació VADEO 2.0

25 de juny de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves organitza la jornada de presentació del projecte “VADEO 2.0 Aplicació de Consulta, Informació i Rutes”, una de les solucions guanyadores del “Concurs d’Idees: Laboratori d’Accessibilitat Tecnològic 2017”.
  • Es presentarà la nova convocatòria del concurs d’idees “Laboratori d’accessibilitat tecnològic 2018” que premiará solucions innovadores amb un total de 45.000 euros.
  • Inscripció gratuïta ací

VADEO 2.0 és una aplicació per a la generació i consulta d’informació pública sobre accessibilitat, generada per la ciutadania per a una millora continuada de l’accessibilitat universal dels espais públics de les ciutats.

VADEO 2.0 és una eina pensada per a qualsevol persona, basada en una aplicació de xarxa social online i un servidor de mapes. A través de l’eina, l’usuari pot consultar la informació d’accessibilitat generada per altres persones, traçar rutes entre punts amb informació sobre accessibilitat, geo-localitzar aquests punts i generar informació sobre el nivell d’accessibilitat del seu entorn. Es pot accedir a l’eina via web o descarregant l’aplicació per a Android.

Durant la jornada, l’equip d’ITACA-UPV, explicarà la utilitat i funcionament de l’aplicació i resoldrà dubtes de les i els assistents. La jornada se celebra el dia 29 de juny (divendres) a les 10:00 hores en Las Naves (Joan Verdeguer, 16, de València).

Per a finalitzar es presentarà la nova convocatòria del concurs d’idees “Laboratori d’accessibilitat tecnològic 2018 ” que premiarà solucions innovadores per a l’accessibilitat amb un total de 45.000 euros.

Programa:

10:00-10:15 – Benvinguda a Las Naves. Javier Ibáñez, Las Naves.

10:15-10:30 – La diversitat funcional a València: situació actual i reptes. César Marí, Secció de suport a la diversitat funcional de l’Ajuntament de València.

10:30-11:00 – Exposició de la solució “VADEO2.0 Aplicació de Consulta, Informació i Rutes”. Zoe Valero, Investigadora Sènior en l’Institut Universitari de Tecnologies de la Informació i Comunicacions (ÍTACA).

11:00-11:15 – Descans (Cafeteria Las Naves).

11:15-12:15 – Taula redona:

– Cristóbal Miralles, Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació de la Universitat Politècnica de València.
– Eduardo Signes, tècnic en accessibilitat en la Confederació de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Comunitat Valenciana (COCEMFE-CV).
– Soledad Alonso Ara, directora gerent de GESMED (Gestió Soci Sanitària al Mediterrani).
– Desam Moreno, Secció d’Atenció a la Diversitat Funcional de l’Ajuntament de València.

12:15-12:30 – Presentació de la nova convocatòria del Concurs d’Idees (Javier Ibáñez, Las Naves)

COMPARTEIX:
TW - FB