Presentació d’Avalua·lab i conferència del politòleg Pablo Simón

24 de setembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Dijous que ve 3 d’octubre a les 18.00 tindrà lloc la presentació d’Avalua·lab (Laboratori d’Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques) del centre d’innovació Las Naves

Avalua.lab és un Laboratori de Polítiques Públiques, que té com a objecte -tal com el seu nom indica- l’estudi i la investigació de noves metodologies des de les quals aproximar-se a l’anàlisi i avaluació de les polítiques públiques, donant-les a conéixer a la ciutadania i aprofitant i promovent l’ús de les plataformes de dades obertes actuals.

Aquest laboratori contribueix a la millora de la transparència en les administracions públiques, desenvolupa un paper fiscalitzador de la tasca dels responsables polítics i busca millorar l’acció de les polítiques públiques.

PROGRAMA

18.00 Benvinguda de Carlos Galiana, regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València.

18.15 Presentació d’Avalua·lab, Laboratori d’Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques de Las Naves.

18.30 Conferència del politòleg Pablo Simón.

19:30 Cloenda d’Ignacio Blanco, secretari autonòmic de Participació i Transparència.

Està la ciutadania descontenta per unes noves eleccions? Desconfia de la política? Si traslladàrem els resultats de les avaluacions de les polítiques públiques a la ciutadania podria contribuir a augmentar la seua participació política? Aquesta i altres preguntes contestarà en la seua xarrada Pablo Simón. Així mateix el politòleg parlarà de la importància que pot tindre l’avaluació de les polítiques públiques en l’actual context polític a nivell nacional/europeu.

COMPARTEIX:
TW - FB