Presenta el teu ‘Trailer Social’

17 de abril de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Culturama en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves convoca Tràiler Social. Una convocatòria pública dirigida a persones i col·lectius que vulguen mostrar vídeos en els quals es relaten experiències dutes a terme en el camp de la innovació social i la mediació artística.
  • Tràiler Social s’emmarca dins d’“Interaccions. Trobades d’innovació social i mediació artística”, una jornada dedicada a intercanviar experiències i iniciatives que usen l’art i la cultura contemporània com a eina per a generar projectes de caràcter col·lectiu amb calat social.

Els videos seleccionats en la present convocatòria seran projectats dins del context de la trobada. L’organització expedirà un diploma acreditatiu per a cada entitat o persona seleccionada.

Característiques dels treballs

És condició indispensable que els vídeos presentats expliquen experiències dutes a terme en el camp de la innovació social i/o mediació artística.

Tràiler Social no distingeix entre gèneres cinematogràfics. Poden presentar-se ficcions, documentals, animacions i curtmetratges experimentals.

La durada màxima dels vídeos no haurà d’excedir dels 10 minuts, títols de crèdit inclosos.

Els títols de crèdit hauran d’indicar el títol del projecte, any de realització, autoria i si ha comptat amb el suport d’entitats públiques o privades.

La locució dels vídeos haurà d’estar en castellà o valencià, en el cas de tractar-se d’una altra llengua hauran d’incloure subtítols en almenys una de les dues llengües citades. Tots els vídeos seleccionats hauran de comptar amb subtítols en castellà o valencià.

Es valorarà la qualitat creativa i l’enfocament innovador del projecte.

Quedaran exclosos aquells curtmetratges que promulguen algun tipus de discriminació basada en gènere, raça, ètnia, orientació sexual o una altra condició implícita en els drets humans fonamentals.

Inscripció i presentació dels vídeos

Es podran inscriure tantes obres com es desitge, sempre que es adecuen a les bases generals.

Els vídeos s’enviaran mitjançant un link de Vimeo, Youtube o una altra plataforma de característiques similars. En el cas de requeriment de contrasenya, aquesta s’haurà d’indicar en el camp assenyalat dins del formulari.

La inscripció es realitzarà únicament mitjançant el següent formulari.

Data d’obertura: 5 d’abril de 2018. Data de tancament: 23 d’abril de 2018.

Projecció: La Jornada tindrà lloc en Las Naves (València) el dia 15 de maig de 2018.

COMPARTEIX:
TW - FB