Premis del concurs d’idees del Laboratori de Cultura Inclusiva

30 de agost de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves lliura dimecres 26 de setembre els premis d’innovació del Concurs d’Idees del Laboratori de Cultura Inclusiva.
  • 45.000 euros per a les solucions més innovadores per a suprimir les barreres en la cultura i fer-la més inclusiva.
  • Registra’t ací si vols assistir.

El concurs d’idees del Laboratori de cultura Inclusiva tracta de seleccionar, entre els diferents projectes presentats, aquelles propostes i solucions que, degudament argumentades i recolzades per criteris de lògica social i econòmica, resulten idònies per a resoldre algun dels reptes que té la ciutat de València en matèria de Cultura Inclusiva. En eixe sentit, l’objectiu del concurs és permetre la rèplica, a escala real, d’aquells projectes que resulten premiats per part del jurat, en funció de la valoració dels criteris establits.

El Laboratori de Cultura Inclusiva de Las Naves intenta donar resposta, amb solucions innovadores, als reptes identificats en la nostra ciutat en matèria de cultura inclusiva.

A través del Concurs d’Idees que s’ha convocat de manera pública, se seleccionaran les propostes guanyadores que desenvoluparan projectes pilot per facilitar l’accés a la cultura, produir i recolzar la creació de continguts culturals o sensibilitzar a la societat. Aquests programes, projectes i activitats seleccionats hauran de desenvolupar-se durant els 6 mesos posteriors a rebre el premi econòmic.

En el jurat del Laboratori d’Accessibilitat en Cultura Inclusiva participen representants de les quatre hèlixs de la innovació: la societat civil, empreses relacionades amb les àrees plantejades en la xarxa #ConnectaCultura, l’administració pública i la universitat.

PROGRAMA

10:00h Bemnvinguda i presentació del Laboratori de Cultura Inclusiva

10:30h Presentació dels projectes seleccionats

12:00h Pausa i deliberació del jurat

12:30h Lliurament dels premis d’innovació del Concurs d’Idees del Laboratori de Cultura Inclusiva

COMPARTEIX:
TW - FB