Premis als millors projectes d’avaluació de polítiques públiques

22 de juny de 2021
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Convocats per Las Naves a través del seu programa Avalua·lab.
  • La quantia total dels premis és de 7.500 euros i les propostes poden enviar-se fins al 15 de setembre de 2021.

El centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, convoca el premi sobre projectes i iniciatives de avaluació del programa Avalua·lab, l’objectiu del qual és promoure i incentivar a València el desenvolupament de projectes d’avaluació de programes i polítiques públiques.

Tal com està detallat en les bases publicades en el perfil del contractant de Las Naves, la quantia del premi total és de 7.500 euros, estant dividida en un primer premi de 3.500€, un segon de 2.500€ i un tercer de 1.500 €.

Així mateix, a aquesta convocatòria poden presentar-se tots els projectes d’avaluació l’activitat de la qual estiga emmarcada dins de les quatre següents modalitats: Estudis teòrics, avaluacions pràctiques, anàlisis comparatives i eines d’avaluació.

Entre altres elements, el jurat valorarà la rigorositat conceptual i metodològica, l’evidència i coherència entre el disseny metodològic, el procés d’anàlisi i l’obtenció de resultats, així com les conclusions i recomanacions.

AVALUA·LAB

Avalua·lab és un Laboratori de Polítiques Públiques que té com a objectiu l’estudi i la investigació de noves metodologies des de les quals aproximar-se en l’anàlisi i avaluació de les polítiques públiques, donant-les a conéixer a la ciutadania i aprofitant i promovent l’ús de les plataformes de dades obertes.

COMPARTEIX:
TW - FB