Ponte Agile! Reacció en cadena de l’Agilitat

22 de octubre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Ponte Agile! és un cicle de xarrades sobre les metodologies Àgils que s’impartiran els últims dimecres de mes en el centre d’innovació Las Naves.
  • Aquesta conferència forma part de les activitats de la Càtedra de Transformació Digital, impulsada per la tecnològica Sothis i la Universitat Politècnica de València.

Ponent: Antonio Martel Rodríguez

Tema: Reacció en cadena de l’Agilitat

Descripció: Ja en els anys 80 Edward Deming parlava de la reacció en cadena que té augmentar la qualitat sobre la productivitat i l’eixida de la crisi. En aquesta xarrada s’exploren els beneficis que aplicar l’Agilitat té sobre els projectes i les empreses, vistos des de punts de vista subjectius (sempre inevitables) però també objectius amb l’estudi dels efectes i lleis socioeconòmiques que apliquen al treball humà i en equip.

Què és la metodologia Agile?

El software de desenvolupament Agile es refereix a un grup de metodologies aplicades en la creació de software que basa el seu desenvolupament en un cicle iteratiu, en el qual les necessitats i solucions evolucionen a través de la col·laboració entre els diferents equips involucrats en el projecte.

COMPARTEIX:
TW - FB