PONTE AGILE! Organitza i gestiona el treball del teu equip amb Kanbanize

10 de desembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Ponte Agile! és un cicle de xarrades sobre les metodologies Àgils que es impartiran els últims dimecres de mes en el centre d’innovació Las Naves.
    Aquesta conferència forma part de les activitats de la Càtedra de Transformació Digital, impulsada per la tecnològica Sothis i la Universitat Politècnica de València.

Ponent: Sergey Erofeev.

Tema: Organitza i gestiona el treball del teu equip amb Kanbanize.

Descripció: En aquest curs abordarem els conceptes bàsics del mètode Kanban i com aplicar-los a través de l’eina Kanbanize. El mètode Kanban ensenya a les organitzacions a visualitzar i entendre millor el seu treball i les seues pràctiques actuals de gestió. Així mateix, ensenya formes pragmàtiques de com millorar contínuament i satisfer als seus clients de manera sostenible. Kanbanize és una aplicació que permet la gestió de projectes i serveis de manera col·laborativa.

Per a això utilitza taulers que visualitzen els diferents estats del flux de treball i targetes que representen els diferents elements de treball o tasques. Aquesta manera de treballar permet visualitzar i entendre diferents aspectes del flux de treball: el flux en si, els bloquejos, retrabajos, colls de botella, càrrega, desequilibris en flux, etc. A més, recull de manera transparent les dades necessàries per a la gestió del flux de treball com a temps de lliurament (Lead estafe) i rendiment (Throughput).

El mòdul d’Analítiques proporciona les gràfiques i informes necessaris per a analitzar el flux i definir accions per a optimitzar-lo.Aquest mètode i l’eina són aplicables a qualsevol sector i tipus de treball tant de projectes com de serveis.

Què és la metodologia Agile?

El software de desenvolupament Agile es refereix a un grup de metodologies aplicades en la creació de software que basa el seu desenvolupament en un cicle iteratiu , en el qual les necessitats i solucions evolucionen a través de la col·laboració entre els diferents equips involucrats en el projecte.

COMPARTEIX:
TW - FB