PlastiCircle prepara la seua campanya ciutadana aprenent de l’experiència de”N’érem pocs… i arribà el marró!”

23 de novembre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

  • L’Ajuntament de València ha llançant aquest mes la campanya “N’érem pocs… i arribà el marró!” la finalitat del qual és informar i conscienciar a la ciutadania sobre l’ús del nou contenidor per a reciclar matèria orgànica.
  • Per a conèixer els detalls d’aquesta campanya ciutadana, un equip tècnic de Las Naves ha realitzat una visita a un dels punts d’informació per a així poder implementar les millors estratègiques en el projecte europeu PlastiCircle.

Són moltes les ciutats les que tenen entre les seues prioritats municipals millorar el reciclatge de residus, entre elles València, que a través de Las Naves ha posat el focus en el reciclatge del plàstic i l’economia circular amb el projecte europeu PlastiCircle.

Gràcies a aquest projecte, les persones veïnes del barri de Sant Marcel·lí van a poder participar en el pilot d’aquest projecte europeu que cercar millorar el procés de reciclatge de plàstic en totes les seues diferents fases com la recollida o el transport, entre unes altres.

A més a més, tenint en compte el valor afegit de l’economia circular, en poder aportar una segona vida a aqueixos residus ja rebutjats per les persones en el contenidor, sent en gran majoria d’un sol ús, com a forquetes o gots.

Per a poder dur a terme de manera efectiva aquest pilot és necessària una alta participació i implicació ciutadana, la qual cosa fa imprescindible l’engegada d’una campanya de divulgació per a conscienciar sobre el reciclatge del plàstic i per a explicar detalladament com es pot participar en el pilot.

En aquest sentit, un equip tècnic de Las Naves ha pogut aprendre de l’experiència de la campanya divulgativa municipal per a donar a conèixer el nou ús del contenidor marró, desplaçant-se fins al punt formatiu del barri de Patraix.

Durant la visita a l’expositor formatiu, les persones que s’han acostat ha pogut ampliar els seus coneixements sobre tipus de residus, aclarir conceptes respecte a determinats productes d’ús diari i consultar tots els dubtes al personal tècnic responsable de la iniciativa.

Més informació sobre PlastiCircle ací

Més informació sobre la campanya “N’érem pocs… i arribà el marró!” ací

 

Més informació sobre PlastiCircle ací

Més informació sobre la campanya “N’érem pocs… i arribà el marró!” ací

 

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 730292

Disclaimer: The sole responsibility for any error or omissions lies with the editor. The content does not necessarily reflect the opinion of the European Commission. The European Commission is also not responsible for any use that may be made of the information contained herein.

 

COMPARTEIX:
TW - FB