Persones d’Asindown aprenen Beatbox i música amb realitat virtual en Sono·lab de Las Naves 

17 de juny de 2021
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • En virtut d’un conveni signat entre el centre d’innovació i la Fundació.
  • Els tallers també contemplen l’aprenentatge del set de DJ.

El foment de la cultura inclusiva és l’objectiu de la signatura del conveni entre el centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València i Asindown, mitjançant el qual es duen a terme tallers en Sono·lab, el laboratori de noves eines de creació i producció musical per a persones pertanyents a la citada Fundació.

Tal com ha assenyalat el regidor d’Innovació, Carlos Galiana, “amb la creació de Sono·lab hem apostat per les noves tecnologies aplicades a les tendències musicals actuals com a vehicle estratègic per a la innovació social”. “Des de Las Naves volem democratitzar el coneixement dels nous corrents de creació i producció musical, i amb la signatura d’aquest conveni vam demostrar que el nostre desig és que totes les persones de la nostra ciutat puguen accedir a elles”, ha afegit.

Els tallers amb membres d’Asindown consisteixen en una part experimental que es dóna en els dos estudis d’enregistrament de so bessons del Sono·lab i es complementa amb una introducció i una conclusió de contingut didàctic en una aula amb canó de projecció. Cada taller té una durada de tres hores i durant aquest temps les persones participants aprendran Beatbox amb Loop Station, creació de música amb realitat virtual i accediran al set de DJ per a conèixer l’art de punxar discos.

Sono·lab

El laboratori de recerca sonora de Las Naves pretén utilitzar la innovació aplicada a la música a través d’eines emergents per a dotar la ciutat de València d’un espai col·laboratiu, divers i inclusiu dedicat a la recerca de noves eines de creació i producció musical.

El Sono·lab forma part, a més, de la estrategía Missions València 2030 com una acció d’innovació amb la qual Las Naves i l’Ajuntament de València es comprometen a crear espais on experimentar a la ciutat: Laboratoris i Sand Boxs.

COMPARTEIX:
TW - FB