Participa en la mostra de solucions per fomentar l’energia renovable a València!

2 de octubre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Emplena el formulari i tingues un lloc a l’espai expositiu (Market Place) de la jornada ProSumE que tindrà lloc el 22 d’octubre.
  • Podràs mostrar la teua proposta o solució per fomentar la producció i consum d’energia fotovoltaica a València.

Durant la jornada final del ProSumE, Las Naves habilitarà un espai (Market Place) on s’exposaran solucions de serveis a prosumidores i prosumidors; és a dir, persones que vulguen produir i consumir energia fotovoltaica a la ciutat de València.

Per participar en aquest Market Place, emplena el següent formulari (fins al 15 d’octubre).

Aquesta iniciativa està organitzada pels socis del projecte ProSumE i el Grup de treball ‘Producció local d’energies renovables’ de la xarxa Connecta Energia.

En la jornada es donaran a conèixer els resultats del projecte, la presentació d’iniciatives innovadores i el debat sobre el full de ruta municipal.

ProSumE és un projecte impulsat pel centre d’innovació Las Naves juntament amb l’Observatori del Canvi Climàtic, IUDESCOOP (Institut Universitari d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria) de la Universitat de València, l’Institut d’Enginyeria Energètica (IIE) de la Universitat Politècnica de València i Avaesen. Està finançat per l’EIT de ClimateKIC.

El seu objectiu és fomentar la producció i consum d’energia fotovoltaica a València a través de la figura del prosumidor/a.

COMPARTEIX:
TW - FB