Participa en el Cortoons Gandia 2018

28 de desembre de 2017
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • CORTOONS és un Festival internacional dedicat a curtmetratges d’animació, terreny d’experimentació audiovisual en aquests últims anys.
  • El Festival, arribat a la seua catorzena edició, promou a nivell internacional productes d’animació de qualitat, creant un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències entre els nous artistes i els professionals del sector, a través d’una confrontació entre gèneres, estils i tècniques.
  • La inscripció finalitza el 20 de març de 2018.

CORTOONS és un showcase internacional per a artistes i directors, escoles d’animació, productores, distribuïdores i simples aficionats al cinema d’animació. Després d’onze anys d’èxits a Roma, CORTOONS Festival es va traslladar per a la seua tretzena edició a Gandia, en la càlida Comunitat Valenciana.

Cortoons Gandia és el Festival Internacional de Cinema d’Animació de Gandia, organitzat per Cortoons Festival, l’Ajuntament de Gandia i la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Cultura (Culturarts), amb participació de la Universitat Politècnica de València (UPV) i l’Agència Valenciana de Turisme.

Ací tens les bases per a participar: http://www.cortoons.es/prova2017/bases-de-participacion/

COMPARTEIX:
TW - FB