Participa en el Concurs d’Idees Verdes Col·laboratives per a Benicalap

12 de novembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Forma part del projecte GrowGreen de Solucions Basades en la Naturalesa (SbN) que injecta una inversió de 3,8 milions d’euros a Benicalap.
  • El termini per a presentar els projectes s’amplia fins al 5 de gener de 2020.

El Concurs d’Iniciatives Verdes Col·laboratives que convoca Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, en col·laboració amb Paisatge Transversal, pretén respondre a les necessitats veïnals que s’han detectat en el districte de Benicalap, relacionades també amb el canvi climàtic. Forma part de la iniciativa Més Verd Benicalap, dins del projecte europeu GrowGreen, i està dirigit a les veïnes i veïns del districte.

Fins al 5 de gener de 2020, com a data límit, poden presentar-se projectes que, utilitzant Solucions Basades en la Naturalesa (SbN), ajuden a resoldre els diferents reptes recollits en les bases i que consisteixen, per exemple, a potenciar l’horta i el seu entorn; adequar espais actualment degradats del barri, com a solars privats i públics, de manera que afavorisquen la vida comunitària i reduïsquen els efectes negatius que tenen i a crear conscienciació sobre el canvi climàtic.

Consulta les bases en el perfil del contratante, informa’t bé i envia els teus projectes a perfildelcontratante@lasnaves.com indicant en l’assumpte “Iniciatives verds col·laboratives”.

La dotació econòmica total per als projectes seleccionats és de 50.000 euros, amb un màxim de 12.000 euros per projecte.

COMPARTEIX:
TW - FB