Participa en el concurs de videos “De Major vull ser com…” 2020 (3ª edició)

10 de novembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Enguany, com a novetat, també s’entregarà el premi del públic al millor vídeo.
  • El termini de presentació comença el 4 de novembre i es repartiran en total 16.000 euros destinats a la compra de material científic i tecnològic

El concurs «De major vull ser com…» permet investigar i identificar referents femenins en les disciplines científiques i tecnològiques, va nàixer amb la intenció de despertar la vocació científica entre els i les més joves i a més, conscienciar-los sobre l’impacte que ha tingut el patriarcat en la trajectòria professional de les dones investigadores.

Modalitats i premis

En les edicions anterior es van entregar el Premi al Millor Guió, el Premi a la Millor Producció Audiovisual i el Premi al Vídeo més Innovador en la Selecció del Personatge. Enguany, com a novetat, s’uneix a aquests tres guardons el Premi del Públic al Millor Vídeo. Una vegada finalitze el lliurament dels tres primers, que seran valorats pel jurat, es programaran sessions obertes al públic en general , que podran veure i votar els vídeos que no han resultat guanyadors en cap de les altres tres modalitats.

Modalitat 1. Premi al Millor Guió
– Categoria ESO i Cicle Bàsic d’FP
– Categoria Batxillerat i Cicle Mitjà i Superior d’FP

Modalitat 2. Premi a la Millor Producció Audiovisual
– Categoria ESO i Cicle Bàsic d’FP
– Categoria Batxillerat i Cicle Mitjà i Superior d’FP

Modalitat 3. Premi al Vídeo més Innovador en la Selecció del Personatge
– Categoria ESO i Cicle Bàsic d’FP
– Categoria Batxillerat i Cicle Mitjà i Superior d’FP

Modalitat 4. Premi del Públic al Millor Vídeo
– Categoria ESO i Cicle Bàsic d’FP
– Categoria Batxillerat i Cicle Mitjà i Superior d’FP

En cadascuna de les categories de les quatre modalitats d’aquesta edició d’entregaran 2.000€. D’aquest import, 1.000€ es destinaran a la compra de material científic i/o tecnològic per part del centre educatiu al qual pertanguen els membres del vídeo premiat pel jurat. Els 1.000€ restants seran per als i les joves que han participat en l’elaboració dels vídeos guanyadors i que també es destinaran a la compra de material tecnològic o educatiu.

Requisits

Podran presentar-se al concurs estudiants de tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana que estiguen cursant l’ESO, FP o Batxillerat de més de 12 anys d’edat. Cadascun dels centres podrà presentar, com a màxim, tres vídeos.
Les produccions, que poden realitzar-se a través de telèfons mòbils, tauletes o càmeres de vídeo, no hauran de superar els tres minuts de duració. A més, han de tindre unes característiques mínimes de qualitat d’imatge i so perquè el jurat puga avaluar-los.

 

Termini de presentació

La recepció de propostes comença el dia 4 de novembre i finalitza el 2 de desembre de 2019. Els vídeos se pujaran al servidor habilitat, on el niom de l0’arxiu carregat deu coincidir amb el títol del vídeo.

A més s’han de complimentar els documents“Fitxa de sol·licitud de presentació” i la “Fitxa de confidencialitat” de forma online.

Per a obtindre tota la informació relativa al concurs (objectius, criteris de valoració, característiques tècniques mínimes de qualitat, protecció de dades, etc.) consulta les Bases d’aquest.

Otros documentos de interés:

COMPARTEIX:
TW - FB