Pacte Local per la Innovació

16 de octubre de 2017
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’Ajuntament de València, a través de Las Naves, impulsa el Pacte local per la Innovació, com a funció essencial en el desenvolupament de la nostra ciutat.
  • Basada en la cooperació i la coordinació, aquesta iniciativa aglutina els principals actors de l’ecosistema innovador: universitats, centres de recerca, associacions empresarials i societat civil.
  • Accedeix al Pacte Local per la Innovació.

El Pacte Local per la Innovació va nàixer en 2012 com una plataforma per possibilitar el treball coordinat i conjunt. Buscava, també, facilitar l’intercanvi de coneixements i l’impuls de la R+D+i a la ciutat. El que es pretenia era proporcionar un marc adequat per permetre el sorgiment d’iniciatives innovadores que estimulara la generació de sinergies i l’optimització de recursos entre entitats pertanyents al món empresarial, acadèmic i de l’administració pública.

Des de la nova etapa iniciada en 2016, el propòsit del Pacte és, a més, contribuir a garantir la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i progrés humà de la ciutat. L’aspiració és convertir València en un referent de ciutat sostenible, equitativa, integradora, accessible i culturalment activa.

Mitjançant el Pacte Local per la Innovació es busca la transformació de la realitat per millorar la qualitat de vida de les persones en la recerca conjunta de solucions innovadores als reptes que enfronta la ciutat.

Per això s’han incorporat noves entitats al Pacte, fent-se especial èmfasi en aquelles procedents de la societat civil organitzada. L’acte de signatura formal del nou Pacte Local va tindre lloc el passat 21 de novembre de 2016 en Las Naves però qualsevol entitat que estiga interessada en adherir-se ens pot escriure a pli@lasnaves.com i li explicarem quins són els passos a seguir.

COMPARTEIX:
TW - FB