Open Call del projecte Activage per a pimes, startups i centres d’investigació

20 de juliol de 2018
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Busquem pimes, centres d’investigació i startups que implementen i despleguen solucions en Internet de les Coses sobre envelliment actiu per al projecte ACTIVAGE.
  • Hi ha un pressupost de 60.000 € per a cada projecte, amb un màxim de 10 projectes guanyadors. El finançament cobreix fins al 70% del total del projecte.

El llançament d’aquesta convocatòria serà el 31 de juliol i teniu fins al 31 d’octubre per presentar les vostres propostes.

ACTIVAGE és una iniciativa de la Unió Europea que el seu objectiu és contribuir al benestar de les persones majors, perllongant l’envelliment actiu i saludable (Active and Healthy Ageing, AHA) a través de l’ús de solucions basades en Internet of Things (IoT). El projecte ACTIVAGE està liderant la digitalització dels serveis AHA, generant evidència sobre l’impacte positiu del IoT en l’envelliment actiu i saludable. ACTIVAGE es duu a terme en 9 pilots procedents de 7 diferents països europeus.

A València, el projecte pilot ACTIVAGE està sent desenvolupat per l’Ajuntament de València a través de Las Naves, Atenzia, Gesmed, Iniciativa Social Integral i MYSPHERA.

Per a més informació, podeu visitar aquestes webs:

http://www.activageproject.eu/open-call/

COMPARTEIX:
TW - FB