OdF: Presentació model HIP, hexàgon d’innovació pública

23 de abril de 2021
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

/ El HIP és un model per a accelerar el canvi sistèmic de les organitzacions que concep la innovació com a xarxes de converses: desitjos, visions i afectes compartits.

/ Gràcies a aquest model es podria aconseguir que les organitzacions siguen més resilients ja que s’adaptarien millor al context, a més de que serien més flexibles i productives.

/ Es podrà seguir l’esdeveniment online a través del canal Youtube de Las Naves.

El centre d’innovació Las Naves, de l’Ajuntament de València, acull dimarts que ve 27 d’abril la presentació del model HIP, Hexàgon de la Innovació Pública, dins de les activitats del seu projecte Organitzacions de Futur (OdF).

El HIP és un model per a accelerar el canvi sistèmic de les organitzacions que concep la innovació com a xarxes de converses: desitjos, visions i afectes compartits. Gràcies a aquest model es podria aconseguir que les organitzacions siguen més resilients ja que s’adaptarien millor al context, a més de que serien més flexibles i productives.

Aquesta activitat del projecte Organitzacions de Futur comptarà amb la conferència de Raúl Oliván, director general de Govern Obert i Innovació Social del Govern d’Aragó; i una taula redona parlant dels desafiaments i oportunitats per a la implementació del model HIP amb la participació de Fermín Cerezo, cap de servei d’Innovació de l’Ajuntament de València; Pablo Peñarubia, cap de secció d’Innovació de la Diputació de València; i María Jesús Pérez, directora general de Participació Ciutadana de la Generalitat Valenciana.

L’esdeveniment el tancarà Javier Ibáñez, tècnic de Las Naves, amb l’explicació de l’autodiagnòstic HIP. En la web del Model HIP hi ha una eina d’autoavaluació. Completant un qüestionari amb sis blocs corresponents a cada vector, es pot accedir a un informe que aporta pistes per a millorar l’organització.

COMPARTEIX:
TW - FB