Imagen OdF Cegos

OdF | Informe de l’estat del teixit empresarial valencià davant l’entorn VUCA-BANI

25 de març de 2022
CATEGORIA:
Innovació Organitzacional
COMPARTEIX:
TW - FB

El Grup Cegos i Las Naves, a través del seu projecte Organizaciones de Futuro, han posat en marxa un estudi de mercat per a conéixer de primera mà com el teixit empresarial de la província de València està reaccionant en aquest canvi de cicle.

Els objectius de l’estudi són analitzar com el teixit empresarial valencià està reaccionant davant l’entorn VUCA-BANI que ens exigeixen una nova manera d’actuar i al mateix temps recollir les tendències i millors pràctiques per a impulsar el teixit empresarial.

València Reacciona està orientat a determinar com les organitzacions estan responent a les noves realitats, en aquest entorn VUCA-BANI, a través dels mecanismes de gestió desplegats en els seus quatre abastos d’estructura organitzativa essencial: Client, Talent, Operacions i Lideratge relacionades amb les tres realitats imprescindibles en aquest moment en la gestió: noves tecnologies, nous valors de les persones i noves oportunitats de negoci. Tota aquesta informació ens mesura els 12 Reptes del Futur que les organitzacions han de considerar en la seua evolució.

Participa en l’estudi i rep el teu full de ruta personalitzat!

COMPARTEIX:
TW - FB